SEO Quake – tool de SEO gratis


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Sunt o multime de tool-uri foarte folositoare atat pentru specialistii seo cat si pentru bloggeri sau simplii utilizatori de internet. Aceste tool-uri pot oferi foarte multe detalii despre site-urile pe care le vizitati. SEO Quake este un astfel de tool care ajuta la optimizarea pentru motoare de cautare si care se poate instala gratuit.

Tool-ul ofera date cu privire la Page Rank-ul site-ului, numarul de pagini indexate, numarul de link-uri pe care site-ul vizitat le are de la Bing, Twitt-uri, Share-uri, arata ranking-ul site-ului in Alexa, densitatea cuvintelor cheie, vechimea domeniului, numarul de link-uri interne si externe si alte date destul de interesante.

Seo quake - metrici magazin okazii

Eu folosesc tool-ul SEO Quake pentru Google Chrom. Odata ce veti instala tool-ul, veti vedea o pictograma verde cu textul SQ scris cu portocaliu, in coltul din dreapta sus al browser-ului. Datele oferite de tool trebuie sa apara in cazul in care faceti clic pe ea.

Utilizari ale tool-ului SEO Quake

1. Evaluarea oportunitatilor de publicitate – puteti sorta site-urile dupa Google Page Rank pentru a determina daca site-ul are trust din partea motorului de cautare Google.

2. Te poate ajuta sa vinzi articole – daca esti copywriter, poti face foarte usor o analiza din care sa-i spui webmaster-ului urmatorul lucru: “Site-urile x si y  au 1000 de pagini indexate, insa site-ul dvs are doar 100. Nu credeti ca daca o sa aveti un site cu continut mai bogat o sa va creasca ranking-ul?”

3. Te ajuta sa inveti cateva notiuni seo de baza – usor inveti lucrurile care dau importanta unui site. Sincer, acesta este cel mai important lucru si principalul motiv pentru care va indemn sa folositi acest tool gratuit. Motoarele de cautare sunt cea mai mare parte din marketing-ul online din Romania. In cazul in care va familiarizati cu acest tool consider ca veti avea o baza destul de solida de la care puteti sa porniti mai departe.

seo-quake

Daca vrei sa descarci tool-ul Seo Quake poti face lucrul acesta direct de pe pagina lor oficiala: https://www.seoquake.com.

Daca ti se pare folositoare postarea, ai ceva de adaugat sau vrei sa-mi transmiti ceva, get in touch with me (;-)

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *