Pay-per-click advertising


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Putine sanse sa fi ajuns si sa citesti randurile urmatoare din greseala. Cel mai probabil stii ce inseamna o campanie pay-per-click si-ti doresti una pentru site-ul tau. Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, fac parte din grupul de “geeks” care a reusit  sa-si ia certificarea de Google AdWords cu care pot realiza campanii PPC (pay per click) cat mai eficiente posibil. Ca tot eram la capitolul de certificari nice to have a urmat certificarea de Analytics. Impreuna cu cunostiintele acumulate in SEO, cred ca sunt modest cand spun ca am bazele necesare pentru crearea si optimizarea de campanii de SEM (Search Engine Marketing – Marketing pe motoare de cautare).

Certificare Analytics

 

Plusuri pe Pay-Per-Click

Ca in orice business competititiv, este util sa ai cateva plusuri care sa te diferentieze de restul oamenilor din piata. In acest sens, sunt a 6-a persoana din Romania care a obtinut si certificarea motorului de cautare Microsoft:  bing.com.

Certificare Bing pay-per-click advertising

 

Social Media pay-per-click

Cum singurul lucru care mai imi lipsea era o certificare care sa ateste cunostiintele in Social Media (Facebook Ads, Linkeding Ads, Twitter Ads, Pinterest Ads, Instagram Ads etc ), am urmat cursurile celor de la HP, iar lucrurile s-au rezolvat lejer.

Certificare social media pay-per-click

 

In prezent pot realiza campanii de marketing care sa targeteze majoritatea utilizatorilor de internet (Google acopera circa 95% din site-urile din lume, Facebook are peste 7.5 milioane de conturi in Romania). Daca nu te-am convins ca merita sa ai o scurta discutie cu mine legata de modul in care poti avea mai mult trafic pe site-ul tau, intra pe blog si citeste postarile legate de acest subiect. In cazul in care lucrurile sunt clare si te-am convins de valoarea pe care o pot aduce site-ului tau, contacteaza-ma folosind datele din zona de contact si hai sa stabilim o intalnire. Iti analizez business-ul, iti inteleg obiectivul si vin cu o propunere de strategie de promovare bazata pe rezultate.