Personalizarea internetului – oportunitati SEO


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Acum ceva vreme am dat peste acest filmulet si doresc sa-l impart cu voi. Filmuletul se refera la rezultatele personalizate care ne sunt afisate noua, utilizatoriilor de internet.

De ce spun ca este o oportunitate SEO aceasta filtrare a rezultatelor?  pentru ca acest lucru permite unui numar foarte mare de agentii sa controleze doar o parte din filtre prin diferite tehnici de optimizare. Conform TechCrunch un startup pe nume Niche, a strans fonduri de peste $550K din promovarea diferitelor celebritati pe retelele sociale. Cred ca si in Romania ai putea face bani destul de frumosi printr-o asemenea agentie care sa promoveze “vedetele” autohtone.

Eu nu stiu sa existe in Romania un site care sa filtreze continutul in functie de cele 57 semne trimise de calculatorul tau la o simpla cautare pe internet. La noi inca e problema cu cantitatea de continut de pe site, ar fi nerealist sa te gandesti cum sa-ti filtrezi continutul in functie de vizitator. Din aceasta cauza vad acest lucru nu numai ca o oportunitate de SEO ci si ca o oportunitate pentru copywriterii din tara.

Optimizare SEO dupa implementarea filtrelor Google

optimizare seo pentru filtrele internetului

Dupa mai bine de 1 an de zile de munca in optimizare seo am ajuns sa vad lucrurile ca in imaginea de mai sus. Nu mai trebuie sa te lupti cu diferite publicatii de succes pentru a ajunge sa ranchezi pe anumite cuvinte cheie importante. E suficient sa-ti fac un plan, sa urmaresti cateva rezultate pe care doresti sa le targetezi si sa-ti structurezi bine continutul. Daca mai si atragi cateva link-uri de calitate, succesul este garantat.

In momentul de fata singurul site care a reusit sa treaca peste aceasta bula realizata de Google este Wikipedia. Acest lucru s-a intamplat din cauza ca site-ul contine informatii de baza (green content) care nu trebuie updatat periodic. Paginile site-ului sunt link-uite foarte bine intre ele. In plus site-ul a atras in ultimii 5 ani un numar de 12,048,240,401 de backlink-uri de pe 8,511,149 de site-uri diferite.

optimizare Seo si social share

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *