Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542

Managementul reputatiei online prin Google Places


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

In cazul in care nu ti-ai inscris inca firma in Google Places, cred ca ar fi momentul sa beneficiezi de un push in rezultatele locale. Inscrierea magazinului se face accesand urmatorul link http://www.google.com/business/placesforbusiness/ si urmand pasii pentru crearea contului. Inscrierea magazinului in aceasta pagina duce la aparitia site-ului in rezultatele locale. Rezultatele locale sunt furnizate de Google in momentul in care faci o interogarea pe motorul de cautare care contine si o localitate/tara. In acel moment intre rezultatele furnizate se afla si o harta Google Maps in dreapta paginii unde sunt marcate anumite locuri cu ajutorul unor pini.

Google a pregatit o optiune care o sa ne usureze foarte mult din munca legata de managementul reputatiei unui site. Conform techcrunch.com se pare ca o sa introduca o optiune prin care o sa putem vedea toate review-urile facute magazinului intr-un singur loc.

Exista mai multe site-uri care te ajuta ajuta sa urmaresti review-urile magazinului precum ReviewTrackers sau Bazaarify insa un serviciu de managementul reputatiei oferit de Google “For Free” cel mai probabil o sa aiba un succes mult mai mare fata de orice concurenta.

In momentul actual optiunea nu este disponibila insa cel mai probabil o sa putem bneficia de aceasta facilitatate in cursul lunii urmatoare.

Voi reveni cu update-uri legate de acest post in momentul in care optiunea va fi disponibila si voi putea scris cateva lucruri despre functionalitatea ei.

optimizare seo

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *