Managementul reputatiei in mediul online


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Daca in momentul in care iti cauti numele firmei pe Google iti apar printre cele 10 rezultate si unele care iti pun numele companiei intr-o lumina negativa, aveti nevoie de acest serviciu. Publicand continut de calitate pe site-uri de calitate, care ulterior sa ajunga sa rancheze in locul celor nedorite, puteti ajunge la linistea necesara pentru dezvoltarea ulterioara a site-ului.

Managementul reputatiei in mediul online se ocuapa cu publicarea si promovarea proactiva a continutului existent si a celui nou. Acest lucru trebuie facut insa fara a neglija rankarea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare pe termen lung.

Unul dintre lucrurile ramase neschimbate in lumea online a fost publicarea de continut de calitate. Pe termen lung acesta este singurul lucru care poate fi controlat in totalitate de catre orice companie. Managementul reputatiei in mediul online foloseste o tehnica avansata de seo pentru a asigura acest lucru.

Ce ma deosebeste de restul agentiilor care ofera serviciul de management al reputatiei?

Dupa cativa ani de activitate in online am avut oportunitatea sa descopar mai multi bloggeri, proprietari de site-uri si oameni care scriu la diferite publicatii. In timp am dezvoltat relatii de lunga durata cu ei, iar ei sunt de acord sa scrie diferite articole pentru a ranka pe numele dvs. Acest lucru cumulat cu cunostintele mele legate de seo si copywriting fac posibila: publicarea, promovarea si mentinerea articolelor in rezultatele cautarilor pe termen lung.

Costul practicat de mine pentru realizarea unei strategii pentru managementul reputatiei site-ului dvs in mediul online este de 30 eur/ora.

Daca esti interesat de un astfel de serviciu, foloseste formularul de contact pentru a-mi transmite toate detalile si o sa revin cu un telefon/e-mail in cel mai scurt timp posibil.

optimizare seo

 

Managementul reputatiei online prin Google Places


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

In cazul in care nu ti-ai inscris inca firma in Google Places, cred ca ar fi momentul sa beneficiezi de un push in rezultatele locale. Inscrierea magazinului se face accesand urmatorul link http://www.google.com/business/placesforbusiness/ si urmand pasii pentru crearea contului. Inscrierea magazinului in aceasta pagina duce la aparitia site-ului in rezultatele locale. Rezultatele locale sunt furnizate de Google in momentul in care faci o interogarea pe motorul de cautare care contine si o localitate/tara. In acel moment intre rezultatele furnizate se afla si o harta Google Maps in dreapta paginii unde sunt marcate anumite locuri cu ajutorul unor pini.

Google a pregatit o optiune care o sa ne usureze foarte mult din munca legata de managementul reputatiei unui site. Conform techcrunch.com se pare ca o sa introduca o optiune prin care o sa putem vedea toate review-urile facute magazinului intr-un singur loc.

Exista mai multe site-uri care te ajuta ajuta sa urmaresti review-urile magazinului precum ReviewTrackers sau Bazaarify insa un serviciu de managementul reputatiei oferit de Google “For Free” cel mai probabil o sa aiba un succes mult mai mare fata de orice concurenta.

In momentul actual optiunea nu este disponibila insa cel mai probabil o sa putem bneficia de aceasta facilitatate in cursul lunii urmatoare.

Voi reveni cu update-uri legate de acest post in momentul in care optiunea va fi disponibila si voi putea scris cateva lucruri despre functionalitatea ei.

optimizare seo