Factorii care ajuta la rankarea unui site in Google


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Suntem in luna februarie iar mai multe agentii din strainatate au publicat unele date cu privire la principalii factori care ajuta la rankarea site-urilor, adunate de anul trecut si prelucrate sub forma unor infografice. As mai avea mentiunea ca exista si alte motoare de cautare pe langa Google (Yahoo, Bing, DuckDuckGo etc.), insa la noi in tara 98% dintre romani folosesc doar acest motor de cautare de pe internet. In principiu optimizarea pentru celelalte motoare de cautare se face la fel, existand doar mici diferente.

Intre timp am reusit sa trec de la nivelul de Freelancing la care eram de cateva luni, la cel de colaborator al agentiei Adfix. Cu aceasta ocazie s-au schimbat mai multe lucruri legate despre activitatile mele zilnice si despre “Sharing is caring”. De aceea m-am gandit ca ar fi util sa realizez aceasta postare prin care imi doresc sa impart cu voi o parte din lucrurile pe care le-am mai vazut in ultima vreme despre optimizarea si cresterea in ranking a site-urilor pe Google.

Motor de cautare DuckDuckGo

Exista mai multe critici pe seama studiilor efectuate de agentiile care au realizat aceste studii. Nu va spun sa le luati de bune fara sa mai ganditi nimic altceva pe langa, va spun doar ca anumite persoane pasionate de asemenea date au reusit sa coreleze unii metrici pentru a ajunge la niste rezultate pe care eu le consider utile de stiut. E normal sa existe critici atunci cand e vorba despre SEO, ar fi anormal sa nu fie asa ceva. Cred ca cel mai greu lucru din aceasta industrie este ca 2 SEO-isti sa fie pe aceeasi linie.

Din cauza ca e vorba de infografice generoase in dimensiune, pentru ca experienta vizuala sa fie cat mai buna atat pe desktop-uri, dar mai ales pentru utilizatorii de device-uri mobile (tablete, smarphone-uri, ipod-uri, e-book-uri si in viitorul apropiat ceasuri), am realizat o pagina de Pinterest cu imaginile. Ele sunt accesibile la urmatoarea adresa: http://www.pinterest.com/voiqu/seo-ranking-factors/

Enjoy and any feedback is welcomed

optimizare seo

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 1 )

  • Potropopu Vasile says:

    Conținutul de calitate a fost mereu un factor important în optimizarea SEO, la acesta aș adăuga importanța cuvântului cheie. Acestea merg mână-n mână și fac cea mai bună echipă.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *