Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542

Ce este Co-Citarea si Co-Aparitia


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

As putea sa scriu despre mai multi termeni din aceasta industrie precum tag-ul canonical care duce la eliminarea continutului duplicat, trust, schema, breadcrumbs, module, si sper ca cel mai probabil in timp sa scriu despre ele. Poate cu unii termeni sunteti familiarizati, cu altii nu. O sa-mi dau silinta sa va aduc la cunostinta cat mai multe lucruri despre cum aceste lucruri influenteaza algoritmul Google cat si alte lucrui legate de usabilitate, conversie, ranking etc.

Termenii Co-Citarea si Co-Aparitia au fost folositi pentru prima data de Rand Fishkin in acest video, unde a descris faptul ca a vazut anumite site-uri care rankau in Google pe anumite expresii, chiar daca site-urile nu aveau pagini optimizate pentru a targeta acele cuvinte. A denumit motivul pentru care se intampla lucrul acesta ca fiind Co-Citare. Apoi a mai adaugat ca orice forma de asociere a termenilor+brand, termeni+website sau termeni+URL-uri sunt metode care pot duce la acest rezultat.

SEO Trick: In cazul in care doresti sa optimizezi un site pentru un anumit cuvant cheie poti realiza o astfel de interogare Co-Citata (ex: “laptop ieftin numesite.com”), iei link-ul generat de Google (https://www.google.com/#q=laptop+ieftin+numesite.com) si-l scurtezi cu ajutorul tool-uri care permit aceasta functie. Ulterior realizezi o campanie de linkbuilding pentru a promova acest link si implicit pentru a creste legatura intre cuvintele cheie si brand-ul pentru care lucrezi.

Co-Aparitia se manifesta in momentul in care motorul de cautare decide contextul unei pagini in loc sa extraga cuvintele cheie pentru care a fost optimizata pagina. Daca site-ul dvs este mentionat pe o pagina si e inconjurat de keyword-uri pe care Google le inteleaga, se realizeaza o legatura prin care toate cuvintele cheie ale brand-ului isi vor creste rank-ul. Acest lucru se intampla doar daca este repetat de suficiente ori.

In momentul de fata stiinta a ajuns atat de avansata incat este mai comun sa vezi site-uri rankand pe expresii pe care site-ul nu a fost optimizat. Site-urile rankeaza fara backlink-uri cu ancore pe cuvinte cheie si fara a avea pagini care sa targeteze special expresile. Rankeaza prin simplu fapt ca au fost mentionate de suficiente ori pe site-uri cu autoritate.

Acest lucru inevitabil ne pune pe ganduri in legatura cu seo si cu puterea pe care o mai reprezinta ancorele pentru a ranka eficient. Cu toate astea, atata timp cat faci lucrurile legate de linkbuilding cu cap, acele link-uri vor conta in continuare.

optimizare seo

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *