Cat de in top esti pe Google?


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/web/voiqu/wp-content/plugins/mailchimp-subscribe-sm/admin/classes/admin.php on line 542
 

Am avut placerea sa mai cunosc un pasionat de Seo la fel ca si mine. Numele lui este Andrei Juganaru si pot spune despre el ca a reusit sa puna bazele unei firme de Seo destul de solide. Andrei a calculat foarte eficient lucrurile de care are nevoie pentru a dezvolta o astfel de firma care sa optimizeze diferite site-uri in motorul de cautare Google, si a pus lucrurile in aplicare.

Intamplarea a facut sa intalnesc si pe cel mai tanar membru al firmei. Membrul se numeste Maria Izabela si are doar 1 an jumatate. Pot spune ca ea este principalul coordonator al firmei conduse de tatal ei, iar pe aceasta cale ii urez multa bafta in continuare.

Seo si Google

Ce trebuie sa ai pentru a fi in top pe Google?

Principalul lucru la care trebuie sa te gandesti cand faci o asemenea firma este nevoia de site-uri pentru care sa lucrezi. Desi nu sunt mare fan al platformelor personalizate si prefer sa lucrez mai mult cu platformele de tip open source precum WordPress, Magento, Prestashop etc., din cate mi-a aratat, platforma realizata de echipa lui pare destul de solida.

Urmatorul lucru de care ai nevoie este continutul text de calitate pe site-ul tau pentru a fi relevant si pentru Google. S-a gandit si la acest lucru si a reusit sa adune cateva persoane care sa-i scrie continut relevant pentru nisa site-urilor.

Iar ultimul lucru, si parerea mea este ca cel mai important, este modul in care promoveaza site-urile. Din cate am discutat cu el foloseste doar link-uri contextuale care aduc valoare oricarui site. Spre deosebire de altii care inca nu sunt in secolul XX si mai folosesc link-uri din directoare, formuri si postari pe diferite site-uri de anunturi sau comentarii pe diferite blog-uri.

Un alt lucru pe care il are in plan pentru rankarea mai buna in motorul de cautare Google este crearea unui grup de blog-uri pe diferite nise. In momentul de fata exista foarte multi care scriu generalitati si nu sunt nisati pe o anumita sectiune. Pentru realizarea acestui lucru fac si eu un anunt pentru toate persoanele interesate sa ma contacteze pentru a-i ajuta sa sa-si creeze un blog sau alte lucruri conexe domeniului in care activez ca freelancer.

Cu ajutorul serviciilor puse la dispozitie de astfel de persoane care folosesc ghid-uri avansate de seo si in aceasta industrie va pot asigura ca lucrurile se fac in cel mai bun si placut mod, iar rezultatele nu vor inceta sa apara pentru dvs.

Later update: Intre timp agentia a suferit un rebranding si se numeste Hollo. Are peste 20 de angajati si activitatea principala este de aplicatii web si software development. Ce mi-a captat mie atentia este ca au pus la punct un articol misto pe care il recomand cu drag oricarei persoane care doreste sa mai prinda cateva lucruri interesante despre acest domeniu fascinant pentru mine. Articolul care contine peste 100 de sfaturi SEO il puteti citi pe blog-ul agentiei.

 

Imi place sa experimentez cu promovarea online, in special seo despre care pot afirma ca am cunostinte vaste, cat si cu social media. Daca gasesti ceva interesant si vrei sa vorbim extra despre subiectul respectiv ma gasesti aici.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *